НАУЧИ КАК ДА СТАНЕШ ЧАСТ ОТ КОМПАНИЯТА И РАЗВИЙ СОБСТВЕН БИЗНЕС

FOREVER LIVING PRODUCTS

Официална страница за България

Форевър Ливинг Продъктс България е официален представител на Forever Living Products USA.

Компанията е представител от 2001г.

Официална страница на Forever Living Products USA

Компанията съществува от 1978г.

ИСТОРИЯ

Основател: Рекс Моън е преуспяващ бизнесмен, който преоткрива познатите от древността полезни свойства на растението алое вера и осъзнава потенциала му да подобри начина на живот на хората по целия свят.

Първи стъпки: През май 1978 г. се провежда първата бизнес среща. Продуктите и маркетинговият план вече са създадени. Днес, над 40 години по-късно, работим в 160 държави. Компаниите от семейството на Форевър Ливинг Продъктс са най-големият производител, преработвател и дистрибутор на алое вера в света. Нашите плантации в САЩ и Доминиканската Република са в сериозни мащаби и осигуряват непресъхващ източник на алое вера. Отглеждаме 30 милиона растения и добиваме по 500 тона листа седмично!

С гордост можем да се наречем един от най-сериозните доставчици на алое в света.

Контрол: При брането и обработката на алоето нашият водещ научен подход е посветен на създаване на възможно най-пресните и ефикасни продукти на пазара. След като природата ни е дарила с чудодейното алое, целта на нашите учени е да се възползват от пълния му потенциал. Когато става дума за проверка и обработка на нашето натурално отгледано алое, нищо не може да се сравни с ръчния качествен контрол.

„Като главни готвачи, зорко следящи всичко в кухнята си, ние допускаме на масата да бъдат слагани само най-добрите съставки.“

Благодарение на модерните си производствени мощности ние „запечатваме“ свежестта на алоето в рамките на броени часове след откъсването на листата. Суровината се транспортира до продуктовите ни лаборатории в идеално състояние.

КАЧЕСТВО И ЦЕННОСТИ

Екип: Форевър се стреми към съвършенство и се ръководи от високи ценности. В основата на предприятието са залегнали качествени продукти и качествени хора, които се гордеят с работата си.

Прозрачност: С гордост демонстрираме качеството на нашето производство. Като добър ресторант, в който можеш да се запознаеш с главния готвач и да надникнеш в кухнята, Форевър се гордее, че прозорците в цялото предприятие са винаги отворени и човек може да наблюдава всеки педантичен етап от превръщането на най-добрите суровини във фантастични продукти.

Качество: Знаем, че когато потребителите взимат нашите продукти, обикновено виждат само мъничко хапче. Щателно изследваме всяка произведена партида и то на всеки етап – от суровините до крайния продукт. Така сме абсолютно сигурни, че в продукта има точно това, което е описано на етикета. Накрая вие виждате само една обикновена, но много благотворна таблетка или капсула. Но зад всяка от тях стои задълбочен процес на подбор, оценяване, осигуряване, доставка, изследвания, смесване, пресоване, гранулиране – буквално стотици изключително прецизни стъпки и технологии за производството на нещо, което отговаря на нашите високи изисквания, а също и на вашите!

На пръсти се броят компаниите, произвеждащи хранителни добавки, с толкова строги критерии.

СЕРТИФИКАТИ

НАУЧИ КАК ДА СТАНЕШ ЧАСТ ОТ КОМПАНИЯТА И РАЗВИЙ СОБСТВЕН БИЗНЕС