НАУЧИ КАК ДА СТАНЕШ ЧАСТ ОТ КОМПАНИЯТА И РАЗВИЙ СОБСТВЕН БИЗНЕС

Кои сме ние

КОИ СМЕ НИЕ

Ние не сме част от юридическото лице Форевър Ливинг Продъктс. Ние не се свързваме с корпоративната идентичност на компанията.

Страницата се поддържа от физическо лице и неговият екип: Тодор Илиев (СФБ)*.

*(СФБ) – Собственик на Форевър бизнес. Спонсор№ 359000058106

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАС

Ние сме екип в сферата на директните продажби, независими партньори (СФБ)* на американската Forever Living Products, която е най-големият производител и разпространител на натурални продукти за здраве и красота от алое вера.

Ние сме екип от физически лица, професионалисти в най-различни сфери, които развиват собствен бизнес и са част от групата на Форевър. Всеки от нас си поставя индивидуални цели, които се стреми да постига с много труд и постоянство. Обменяме добри практити, развиваме се, забавляваме се и се стремим да предоставим добавена стойност към всяко едно запитване от ваша страна. 

Можете да станете част от най-бъзро развиващият се екип в страната, като всичко зависи само и единствено от Вас.

КАКВО ОТЛИЧАВА FOREVER LIVING PRODUCTS ОТ ДРУГИТЕ КОМПАНИИ В СФЕРАТА?

  • Бизнес опит – Forever Living Products функционира от 1978г. и има над 40 годишен опит в сферата. Компанията разполага със собствени плантации, производствени бази и лаборатории, които намаляват зависимостите от пазарни и метеорологични фактори до минимум.
  • Качествен контрол – при отглеждането на растението не се използват никакви пестициди и хербициди, а при преработката не се добавят никакви изкуствени оцветители или аромати. Гелът от алое вера не е хомогенизиран или филтриран, защото листата се филитират на ръка и не се използват корите. Продуктите не са произведени от замразена суровина. В компанията работят световно уважавани учени, водещи в областта на създаването на продукти за здраве и красота. 
  • Ценности – ние определяме стандартите във бранша. Компанията е поела безкомпромисен ангажимент да ви предоставя най-добрите продукти в световен мащаб. Под това определение разбираме не просто ефикасни продукти, а най-добрите във всяко едно отношение. Сертификатите са отражение на високите стандарти, които фирмата се стреми да поддържа и надгражда.

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА КАТО ЕКИП?

  • Отношение към клиента – стремим се да предложим най-подходящия продукт или комбинация от продукти, според вашите нужди и възможности. Нашата цел не е да осъществим еднократна и/или незабавна продажба. Ние целим да Ви предоставим решение на проблем или въпрос, който предварително сме съгласували с екипа и сме сигурни, че това ще удовлетвори вашите нужди. 
  • Отношение към нашитие бизнес партньори – стремим се да изградим екип от представители, мотивирани да изградят свой бизнес, като разликата между нас и многобройните екипи на най-различните компании в сферата се свежда до няколко основни принципа:
  1. Ние сме реалисти – „не носим розови очила“ и няма да ви обясняваме колко прекрасен е станал света, с колко свободно време разполагаме и какви невероятни доходи генерираме, след като сме станали част от компанията. Да, практически това е възможно, но повярвайте ни необходими са много труд и постоянство, необходимо да е излезем от „зоната си на комфорт“ и ежедневно да надграждаме своите знания и умения във всяко направление (бранш, продажби, комуникация, личностно развитие и други).
  2. Не работим само с „успешните“ – част от нас имат възможност да отделят повече време от другите членове на екипа, други не толкова. Да, логично е тези хора да се развиват по-бързо, но следва ли да фокусираме усилията си само върху тях? Тук няма верен или грешен отговор! Работим с тези от Вас, които имат желание да бъдат част от този екип и ще помогнем на всеки, според възможностите си. 
  3. Работна среда с огромен потенциал – екипът ни е създаден от хора, в различни възрастови групи, заети в най-различни браншове, от най-различни градове или държави. Голяма част от тези хора са приели „предизвикателството“, като втора работа. Разбира се има и такива, които с времето да изградили своя бизнес и в момента не е необходимо да продължават да работят за компания, различна от Форевър Ливинг Продъктс. При нас можете да запознаете с хора, заети в браншове като маркетинг, застраховане, банкиране, продажби на едро и дребно, търговкси представители, хора заети в сектор услуги, държавни служители и т.н. Не знам дали осъзнавате потенциала на подобен екип, но всички заедно можем да си бъдем много полезни, като не говорим единствено за съвместния ни бизнес. 

 

         АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ТОЗИ ЕКИП СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Казвали ли са Ви, че мечтите Ви са прекалено големи?

Не забравяйте, че всички тези хора, които някога, някъде са го казвали … те всъщност са говорели за себе си и за своите мечти!

НАУЧИ КАК ДА СТАНЕШ ЧАСТ ОТ КОМПАНИЯТА И РАЗВИЙ СОБСТВЕН БИЗНЕС